André Kuipers

Ruimtevaarder

Neemt je mee op zijn reis door de ruimte. Hij heeft dingen gezien die maar weinig mensen hebben gezien en deelt van zijn duizelingwekkende avonturen buiten onze dampkring.

4m-andrekuipers
4m-peterkruijt

Peter Kruijt

Schipper

Binnenvaartschipper die het roer radicaal omgooide en nu een leven leidt dat hij nooit voor ogen heeft gehad. Er is er maar één die een waterrat kan veranderen in een landrot, die een noeste arbeider kan veranderen in een studiebol. Peters verhaal kan ook jouw leven op de grondvesten doen schudden.

Henk Stoorvogel

Mede-oprichter en internationaal leider van 4M

Er is zoveel méér dan je op het eerste oog ziet. Als onze zintuigen open gaan voor God en zijn liefde, dan veranderd ons leven voorgoed. Het wonderlijke is dat we dan ontdekken wat Gód voor ons allemaal op het oog heeft… Henk ziet er naar uit je mee te nemen naar het hart van God en zijn perspectief op jouw toekomst.

4m-henkstoorvogel
4m-theovdheuvel

Theo van den Heuvel

Mede-oprichter 4M en voorganger van een innovatieve en inspirerende kerk in Nederland

Vanuit de Stadskerk VBG in Groningen wordt stad en ommeland bereikt met het evangelie. De bezieling van deze bijzondere leider wordt gedreven door een geheime motor: het gebed. Klinkt misschien niet heel sexy, maar is ongelofelijk spannend. Theo neemt je tijdens het Event mee op een adembenemend intieme ontdekkingstocht naar het hart van de Vader.